۱۳۹۰ خرداد ۵, پنجشنبه
چرا جنبش سبز که هدفش اصلاح کشور و نابودی دیکتاتور و نظام کودتا بود، متلکت های یک مجری علیه دولت را پیروزی می داند؟
حالا می بینیم که جنبش ما که یکی از مترقی ترین و پرطرفدارترین جنبش های جهان است از 25 بهمن سال 1389 دیگر هیچ برنامه خاصی ندارد.
نه تظاهرات، نه کمپین درستی که تاثیرگذار باشد. حتی دیگر از اعلامیه و شعار نویسی هم مثل سابق خبری نیست.
کجاست تابلوهای "دیکتاتور، به پایان سلام کن" . کجاست گروه های کوچک دوستان که فعالیت اعتراضی مدنی انجام می دادند. شعار می نوشتند و اعلامیه چاپ می کردند.
اصلا نکند جنبش ما که به عقیده بسیاری تمام مردم منطقه را بیدار کرده خود به خواب برود؟
این واقعا خیلی بد است که بعد از دو سال و نشان دادن آن سطح تفکر در جنبش سبز امروز تنها خوشحالیمان کنایه های کوچک یک مجری به دولت کودتا باشد.
الان وقت فعالیت دوچندان و دوباره ماست. زمان آن رسیده که دوباره مبارزات مدنی خود را با سرعت چند برابر آغاز کنیم.
مبارزه بدون خشونت یعنی همین: اعتراض مدنی تا زمان به زانو درآوردن دیکتاتور
نگرانی جنبش سبز از دولت کودتا نیست. همانطور که جناب موسوی پیش بینی کرده بود این دولت خود قبر خودش را کنده و نیازی به اعتراض ما ندارد.
ما باید اهداف بزرگتری را دنبال کنیم. باید دوباره گروه های کوچک دوستانمان را جمع کنیم.
به قول محمد مختاری عزیز:خدایا ایستاده مردن را نصیبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام.
به امید پیروزی
۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۱, یکشنبه
طرح پوستر اخراجیها ۳ دزدی از آب درآمد!

پوستر فیلم اخراجیها۳ دزدی آشکار از روی طرحی از «علیدیواندری» است که سالها پیش برنده جایزه اول جشنواره بینالمللی كاریكاتور «قوچ طلایی» شده است।
حیدر رایی که طراحی این پوستر را برعهده داشته است، پیشتر گفته بود که «در گفتوگو با کارگردان و موضوعی که به آن توجه کرده» این پوستر را طراحی کرده است، اما شباهت بیکم و کاست پوستر این فیلم با کاریکاتوری که برنده جشنواره جشنواره بینالمللی كاریكاتور «قوچ طلایی» سال ۱۹۹۷ قبرس شده است نشان میدهد که این گفتوگو فقط در «دزدی هنری» او نقش داشته است!
طرحی که حیدر رضایی آن را دزدیده، همچنین در کتاب «لبخند بزن مونا لیزا» شامل طرحهای از علی دیواندری، در سال ۱۳۸۰ توسط انتشارات روزنه منتشر شده است.
این طرح همچنین پیشتر در نشریات مختلف خارجی و داخلی مثل حیات نو و دنیای سخن چاپ شده است.
حیدر رضایی، سالهاست که به طراحی مشغول است و بعید میرسد که وی این کاریکاتور علی دیواندری را قبل از طراحی پوستر فیلم اخراجیها۳ ندیده باشد.
اکران فیلم اخراجیها۳ واکنشهای زیادی را در میان مخالفان حکومت و دولت ایران برانگیخت و بعضی نیز گفتند که پوستر این فیلم توهین به معترضان است।
منبع: ویکی لیکس فارسی (فیسبوک)